Wednesday, July 22, 2009

Download MP3 yeah..

Hyeee...
i want to update more download site..
this time i want to share the link with u guys..
huhuhuhu..
http://www.airmp3.net
http://www.mp3raid.com
http://www.beemp3.com

Try it..hehehe

-EnD-

Saturday, July 18, 2009

Pasti Syok..

Assalamualaikum w.b.t
Disini aku nak share website utk mendownload yg agak best..
ni link die..

Pasti SyoK!!

Hehehe..Kne daftar dulu..
daftar die free jee..
Enjoy..!!

Wednesday, July 1, 2009

Tidak Lagi Kebosanan

Huhu..da masuk 2 minggu aku bekerja sebagai Site Agent..
di dalam syarikat pembinaan MLA..
mencari pengalaman ler kate kan..
UPU da xdapat..
tah ape yang x kene tah..
MUET ah ni kot..
adoi..uhuhu..

selama 2 minggu ni rasenye xde hal lagik laa kejenye..
ok jek...huhu..hope beterusan laaa xde hal..
nak jage reputasi..
ahahahha..

tu je laa aku update sebe skit pasal aku..
ok..

Wasalam

-EnD-

Sunday, June 28, 2009

Michael Jackson In Memories

















Michael Jackson (MJ)
The greatest artist world ever had..
Always Perform an outstanding performance..

Now The greatest King of Pop is gone..
But Always stay in our Heart..
Your Music will always stay for the next generations

You have done a lot of good things before..
You Deserve a Better Place Mikaeel..

Al-Fatihah..


-EnD-

Friday, May 29, 2009

The Future Begins


Terminator Salvation..
Banyak Action..
High Tech..
Mmg Sesuai untuk peminat Sci-fi Movie..

Cerita nie agak pening sikit..
Sebab ade satu scene yang camera pun tonggang tebalik..

adei~~

Pening aku..
hahahaha

Tapi Scene Action Dye menarik..
Futuristik..
Memang Ngam..
Aku suke yang itu..huhu

Tu je laa Review aku..
hahaha..
Nak tau jalan cerite tengok sendirik kayh..

Rating Aku : 4 out of 5

Monday, May 25, 2009

Are You Going To Finish Strong?




This Video really give me a very good inspiration in life..

Don't Give up to go back up when you fall down..

So...

The Conclusion is..

Find it your Self ya...

-EnD-

Thursday, May 21, 2009

The Killers

Hari ni..Hari Berakhirnya penyiksaan keatas diriku..
Yang perlu bersengkang mata Study untuk paper Kejuruteraan tapak..
kalau budak "U" Punye version dipanggil Foundation Engineering..
Bagi aku Subject nie memang The Killers..
Memang macam $%%@*(^&%...
huhuhhu..

Semalam penat study sampai subuh..Tdo pun depan nota..huhuh..
Pastu pagi td time mule2 bukak soalan final tu aku terkasima..
Ape yang lecturer ajor lain ngn soalan final..
Tekebil-kebil mata aku tgk soalan dye....
Last2 dapat jawap 3 soalan je..
Tu pon aku main goreng² je soalan teori..hampeh betol..
Geram aku..Memang xboleh bla..

Dapat Lulus je bole la kot...
Nak Harap Dapat 4.0
Jauh sekali..huhuhu..

Arghhhhhh...~~!

Yang Penting Da lepas..

Wassalam..

-EnD-

Tuesday, May 19, 2009

TamatNye Satu Paper..

Assalamualaikum w.b.t

hehehe...Pagi nie aku mampu tersenyum lagi...
Walaupun esok ade paper pengurusan pembinaan
Selepas itu hari khamis ade pulak paper Kejuruteraan Tapak
Yang diketogorikan sebagai subjek membunuh..

Adei~

Aku mampu senyum pasal semalam Paper Theory Of Structure 2 atau Teori struktur 2
Aku dapat menjawab dengan sebelah mata..
*Bapak Kerek aku nie*..Ngahahahaha~

Tapi tu laa..Kerek punye kerek jawab sebelah mata
Last² soalan 6 aku careless..
Gambar rajah salah..
Adoi Parah..
Baru nak skor perfect utk Paper TOS nie..
huhuhu..xP~
Ceh Perfect Kunun..aku pun xtau betol ke x yg soalan lain tu..
>.<

Arinie aku kene Study Kejuruteraan Tapak dan Pengurusan Pembinaan..
Semoga aku dapat Terbaik utk 2 paper nie..
Doa²kan Kayh...

Wassalam..

-EnD-

Sunday, May 17, 2009

Study, Study....Study

Hari nie...Da masuk dua Hari aku study Theory of Structure 2...
huhuhuh..
Letih laa..Maleh tol nak study..tapi aku gagahkan jugak study..
Men Target² Soklan je..
macam tu laa keadaan aku setiap sem...
Men Target² Soklan..
Study pun Last minute..mmg laa cemnie..kn,kn??

Pade semua yang hendak amek Final Exam nie study leklok..
Strive for the Best..
Gud Luck All..

-EnD-

Wednesday, May 13, 2009

The End of MUET

Yeay...Aku da habis MUET...Girang gumbira aku...
huhuhuhu..
beshnyeeehhhh...tapi pasni kene duduki ujian final lak..
pastu Gud bye Poly PD..uhuuu..

Tadi aku wat test Speaking...
Dapat tajuk community services..
memule blur seh..aku pon xtau nak cakap ape...
huhuhu..
Pastu tah hape aura masuk dalam kepale otak aku..
aku pon setart membebel...
bebel punye bebel sampai 'Student' aku ckp 'stadent'
adei...
Sengal btol..

Tapi yang penting da lepas..
Tah band Bape gaknye yang aku dapat..
Aku redha je laa..
Berserah..huhu..

Doa kan aku dapat result yang baik yew..
Wasalam..

-EnD-

Monday, April 27, 2009

Hobi aku yg lain pulak adei..

Assalamualaikum w.b.t..

Lame dah aku x mengupdate blog ni..adoi..kemaruk ngan mafia wars..
hahhaa..a new mafia wars community akan ditubuhkan..
Mafia wars rule..!!
adei..macam tu kemaruknye aku main menatang tuh..hhahahaha..
Game nie yg beshnya dye nak naikkan level character..pastu nak kumpul duit..beli properties..
jaga properties dari dirompak..pastu merompak org..buno org..huhu..macam2 ah..
Best doh...huhuhu...sile laa main kat page myspace,facebook or tagged korang..
Ok..??hehehe

Lagi satu game..aku minat main Warcraft DOTA (Defence Of The Ancient) Allstar...nie lagi satu best...bagi peminat2 warcraft yang kat luar tu..aku recommend korang main game nie...Memang best..trylaaa..

Warcraft DOTA Allstar
Rating Aku : 4 out of 5

Mafia Wars
Rating Aku : 4 out of 5

Huhuhu...t ade game best akn aku update..samapi lpe nak update blog..penangan game2 nie..ahahahhaa..

-EnD-

Sunday, April 5, 2009

Hobi Aku Sekarang


Ni laaa hobi terbaru aku..
menggunakan perisian Adobe photoshop..
huhuhu..
actly..aku dulu minat edit-edit nie..pastu tinggal kejap..
then sekarang nie baru suke balik..hahaha..
aku suke gne adobe photoshop CS3..
Software yang paling best untuk mengedit..huhuhu

-EnD-

Myspace vs Friendster

Aku kata Myspace Best..

Komen aku : Myspace ni mmg the very best place for interact..promo demo music..n membuat penjualan barang-barang..seperti baju dan sebagainya..mempunyai banyak sistem-sistem customize yang menarik..membuatkan web ini best choice aku..huuhu..syabas untuk Tom Anderson walaupun aku tak suke tgk mke dye huhu...xP

Rating Aku : 4 out of 5

Aku Kata Friendster dah kureng..

Komen aku : friendster ini ok sebenarnya...tapi sejak memenjak ni dye menjadi x ok..huhu..aku pon xtau nape da cam bosan men friendster..tagged lagik best kot klu di bandingkan dengan friendster yang x banyak sistem-sistem yang menarik..aku guna friendster sebab nak cari kawan lame je..huhu..

Rating aku : 2 out of 5

P.S : komen² diatas adalah lahir dari pandangan aku sendiri bukan dari pujukan or cadangan orang lain..

-EnD-

Wednesday, April 1, 2009

Hari hari yang menjengkilkan...

Apabila si 'ahad' telah berlalu..maka muncullah sang 'isnin' yang menjadikan aku tidak keruan bertemunya..

Hai 'isnin'..mengapakah kau memberikan aku sebebanan kerja-kerja yang perlu disubmit dan kuliah-kuliah yang selalu mendodoikan aku sehingga aku terlena..

Kebanyakan orang mungkin suka bertemu mu..

Tetapi tidak bagi diriku...

Mungkin untuk kali ini saja...

'Selasa'...sebelum ini aku sangat hepy apabila tiba giliran mu..menyinari hari suramku..

tetapi lain pula minggu ini..

Aku ditimpa oleh eseimen-eseimen yang sebeban..tetapi bagi aku sudah macam ditimpa beban 1000KN..

Sebelum ini aku tidur dengan lena..tetapi tidak untuk semalam..

Cukup lah 'Selasa'..berlalulah..

Biar aku bersua dengan 'Rabu' pula..

Wahai 'Rabu'..Pagi ini engkau telah menyerlahkan silap ku..Kuiz Teori Struktur dan Rekabentuk keluli sudah cukup untuk aku menambah dosa dengan memaki hamun kesilapan ku..

Hai....Hari-hari yang menjengkilkan..

Harap aku tabah menghadapi Ujian-ujian yang lebih besar pada masa akan datang..

-EnD-

Tuesday, March 31, 2009

Kebencian..

Aku Benci Posers..!!
Aku Benci Hippo-Krits..!!
Aku Benci Kesombongan Melampau..!!
Aku Benci Kerex Giler..!!
Aku Benci Cite POm-PoM..!!

Banyak sangat kebencian didalam diriku ini..

Hai ketenangan..datanglah bersama keredhaan terhadap lumrah kehidupan..

-EnD-

Monday, March 30, 2009

Coretan Suka Suki EP 2

Disini Aku ingin memberi feedback atau responz kepada..komen si anon dan si bintang hati...
yang telah sudi memberi responz kepada entry coretan suka suki yang telah lalu..
Trimas si Anon dan cik **bintanghati**

Aku reply dulu apa anon kate..

Anonymous kata...
*haha..ko mmg minx maut ler..langsi ko skg ea..??meh cni ko..!!!ngeehaha~~

Aku kata..
*hah..meh cini laaa..cakap je xgune r..mane buku lima kau..??besi kau..Parang kau..??aku tingin gak nak rase..hahaha..gua mmg langsi beb..!!hehehe..

Huhu..aku suke betol layan org cenggini..penuh emosi meluahkan kata²..huhu..kepada anon² yang xbleh blah entry aku yang ni..bek korang blah..kang pecah plak PC or Laptop korang kejekan..huhu

Dah..kita tinggalkan si anon..

Aku nak reply plak ape cik **bintanghati** kata..

**bintanghati** kata...
*mmg sah xde kje yg sesangt ni....

Aku kata..
*wahai cik **bintanghati** yang mungkin comeyl serta baik hati..huhu..saya....(sopan sket hehehe..)sebenarny bukan xde keje..tetapi telebih wat keje..entry yg merepek² cam ni pun saya post..untuk suka²..hehehe..okeyh..??

Ade orang kata teruskanlah tulis apa yang korang nak tulis...
huhu..so,it's up to me yeh tuan-tuan and puan-puan..
nak tulis ape yang aku suka..aku minat..yang telintas di benak fikiran ku..
aku tulis je terus xde tunggu²..

Kat sini gak aku nak tanya respond korang kalau...
Korang dikutuk..Dikritik..Dicaci maki..Dihina..
Korang leh terima..??

Tepuk dada tanya hati..
Sampai mane korang leh terima tohmahan-tohmahan manusia..
yang fikirannya memang bertentangan dengan korang..

Fikirkan caranya.....Respond anda sangat dihargai..

-EnD-

Saturday, March 28, 2009

Burung Murai

video

Dah Habis Tengok..??

Comel kan..??

Ahahaha..geramnyeh aku...

Korang geram x..??huhu..

Nway..suara ayah dye tu mcm familiar..

P.S : Nana..klu nana dgr mesti tau mcm suara siape..hehee

-EnD-

Friday, March 27, 2009

Aku Kau Berbeza..


(Sekadar Hiasan)

Aku dan kau tidak sama..

Aku dengan pemikiran ku...
Aku dengan kritikan ku..
Aku dengan pandangan ku..
Aku dengan kata-kata ku..

Mungkin ada yang sama..
Dari segi objektif..tetapi perspektif yang berbeza..
Begitu juga sebaliknya..

Jangan samakan aku dan kau..

Kritikan ku mungkin berbisa..
kerana pendapat kita adalah berbeza..

Kata-kata ku mungkin pedas..
kerana pemikiran kita tidak sama..

Aku bercakap atas dasar diriku..
Aku menulis atas dasar fikiran ku..

So..jangan salahkan aku kalau apa jua pandangan-pandangan aku membuatkan korang jelik sama aku..benci sama aku..aku tak kisah..

Hakikatnya..
Aku kau berbeza..
-EnD-

Aku Nak Ingatkan..

Hari ni aku ade kelas Kejuruteraan Bekalan Air Dan Air Sisa..

Macam biase laa lambat sket dlm 10 minit..huhu..susah r nak cepat walaupun bangun seawal 6 pagi..tp g kelas mesti 8.10 pagi..adeiyai..aku pun xtau laa bile nak cepat neyh..
bahaye tol klu da keje sok..punchcard madah merah je macam time prektikal dulu..haha..

Hmm actly hari ni ade test kedua untuk subject ni..Tapi alhamdulillah bleyh jawap sket²..heheh..tawakal je laa..aku pun malas nak pikir..kalau aku pikir kang makin runsenk kepala aku pun jadi mereng nnt..

Pas habis kelas aku pun balik umah siap² untuk meluangkan masa untuk projek aku bukan awek aku (Beruntung sape nak kat aku)..huhu..hari ni kitorg wat 11 kiub konkrit dan 3 kiub untuk beam..haa amek kau..penat dye xyah cite ah..kang bosan plak korang bace coretan aku pasal penat..habis wat projek dalam jam 1.38 (lebeyh kurang ah)..seb baik sempat pegi sembahyang Jumaat..Alhamdulillah dapat juga tunaikan walaupun dalam keadaan penat ya amat..

Harini jugak kene antor eseimen Kej. Tapak..adoi..xwat lagi nie..nak xnak terpakse laa wat jugak..terpakse aku gagahkan diri aku untuk meng-copy..huhu..asalkan siap..bagi aku markah Penilaian Beterusan atau Carry Mark ni pandai² laa nak idop..time final nnt baru buat betul² n jujur sejujurnya..kn,kn..??hahaha

Last skali..

Aku nak ingatkan supaya datang kelas On time!!

Aku nak ingatkan supaya prepare awal² sebelum test!!

Aku nak ingatkan supaya papehal sekali pun jangan tinggal solat!!

Aku nak ingatkan supaya wat sendiri eseimen jangan asek nak copy je!!

Tapi peringatan ni bukan untuk aku je..
Korang bace korang pun ingat laa ye..

-EnD-

Thursday, March 26, 2009

Saje Nak Caci Maki

*Tentang Segelintir pelajar institusi pengajian tinggi jual maruah untuk lulus

Komen Aku : Aku terlalu bingung mengape ade yang sanggup jual maruah untuk lulus..desperatenya golongan ini..kalau aku cakap diorang nie golongan yang paling sengal antara yang tersengal pun mesti ramai sokong aku..btol x?tak semesti gagal tu terus blackout hidup..aku rase lebih baik gagal dari diorang ni 'Jual Body'..jangan la wat benda bodoh camni untuk lulus..biar lulus dengan cara susah dari lulus dengan cara keji..


*Tentang Segelintir Lecturer yang mengambil kesempatan terhadap pelajar

Komen Aku : Lecturer jenis yang camni pun lagi satu bangang..menggunakan kuasa untuk dapat kepuasan nafsu serakahnya..yang dah ade bini tu wat la cara da ade bini..yang single tu kawin la cepat..sengal nak mampus da banyak duit pun xnk gak bina masjid..seboleh-boleh nak tambah dosa ape kejadahnye perangai camtu..?aku memang xleh blah kalau ade yang mengambil kesempatan diatas kekurangan orang lain..cukup pantang..hish..memang saje nak kena maki..

Ada Mata Lihat..
Ada Telinga Dengar..
Ada Otak Pikir laa..

P.S : Maaf diatas kekasaran bahasa aku yang mungkin korang x suka..
just memenuhi kehendak title entry..

-EnD-

Wednesday, March 25, 2009

Imbas Kembali

Sebelum aku menulis entry nie, aku termenung jap..
Mengimbas kembali kisah² lama aku yang dah lapuk..
Huhu...agak kelakor laa kisah² dulu..
korang pon temenung gak ah skalik..ingat balik kisah lame..
Kelakor weh..cuba korang try..
Tapi tak tau ler kalu kisah lame korang di penuhi dengan lautan hempedu..
Itu aku tak tahu..tak amek port lak pasal korang..hahaha

Dah..dah..tak payah temenung lelame..

Kat entry nie aku teringin untuk menceritakan kisah lame aku serba segelintir..
Dulu mase aku tadika..aku sekolah cine kat Mersing...name sekolah tu SRJK(C) Pai Chee
Aku sekolah kat sane sampai darjah 3..Sekse weh sekolah cine dulu..
Berape Kerat je dak² melayu kat skolah tu..adoiyai..nape laa ayah masukkan aku sekolah cine ek dulu..?time tu blur² lagi...tak tau ape sebenarnya motif parents aku masukkan aku kat sekolah cine tuh..tapi sekarang aku dah tau dah nape..pasal kenape tu nanti laa aku cite kat entry lain..

bebalik kepada cite sekolah cine tadi..kat sekolah cine nie memang susah sket nak survive..tapi tu laa..dulu member aku melayu selalu dapat tempat pertama kat dalam kelas..huhu bangge seh..dak melayu pegang nombor satu..name die Hairi..aku egat lagi..aku agak rapat ar ngan die dulu..Tapi aku lak dapat tempat yang 2nd last kat kelas..haih...sedey btol..camne eh die bleh jadik Mat ToP kat kelas..aku tepikir² gak..siasat punye siasat rupe-rupenye die power subject math..huhu..aku lak time tu blur² lagi coz math pon dalam bahase cine..cane lak die leh paham..hmmm pelik aku..aku ade tanye die camne die bole dapat jadik Power Math..then die kate "kau FAHAM KONSEP je"..dulu xde laa die cakap camtu..ayat budak² sket laa..aku pun angguk tanda kurang mengerti..huhu..

Kite tinggalkan cite si Hairi tadi..pergi lak ke cerite pasal dak² cine kelas aku..diorg nie memang friendly..betol weh..tak caye pegi ah bekawan ngan dak cine..best..aku x tipu..tapi pasal kerje sekolah memang strict gile..aku banyak kali tak siap keje bahase cine..kalu nak tiru dak² cine nie..kengkadang bagi..tapi selalunye tak bagi..Barsterd tol..dah ah tak paham..asek kene balun je ngan cikgu bahase cine aku yang cun tapi garang nak mampowsh..adei...sedeyh aku..

Aku sekolah cine sampai darjah 3 je..pastu pindah SK Bandar Mersing kat sekolah tu ade cite lagi best..Insyallah aku cite kat entry lain..heheh

*Aku teringin nak jadi orang asing yang berjaya di tempat orang

*Aku teringin nak jadi orang asing yang pandai menyesuaikan diri di tempat orang..

Hope tercapai..

Tu je laa serba sedikit yang dapat aku coretkan untuk entry nie..

-EnD-

Tuesday, March 24, 2009

-:- Renungkan Seketika -:-

Jika kamu memancing ikan....

Setelah ikan itu terlekat di mata kail, hendaklah kamu mengambil ikan itu..

Terimalah ikan itu sebagai rezki dari yang Maha Esa dan bersyukurlah..

Janganlah sesekali kamu Lepaskannya semula begitu sahaja....

Kerana ikan itu pasti akan merasai Kesakitan oleh kerana bisanya tusukan mata kail yang merobek mulutnya

Mungkin ia akan Menderita selagi ia masih hidup..

Seumpamalah juga ..

Setelah kamu memberi banyak Pengharapan kepada seseorang...

Setelah dia mulai menyayangi mu, hendaklah kamu menjaga hatinya..

Janganlah sesekali kamu membiarkannya begitu sahaja..

Kerana dia akan Terluka dan Terpaksa menanggung Kesakitan disebabkan oleh kenangan bersama kamu dan mungkin tidak dapat Melupakan segalanya selagi dia mengingati mu..


======================================


Jika kamu menadah air biarlah berpada, jangan terlalu mengharap pada takungannya dan janganlah menganggap ia begitu teguh..

Cukuplah sekadar keperluanmu..

Apabila sekali ia retak..

Tentu sukar untuk kamu menampalnya semula..

Akhirnya ia dibuang....

Sedangkan jika kamu memperbaikinya ia masih boleh digunakan lagi..

Seumpamalah juga..

Jika kamu memiliki seseorang, terimalah seadanya..

Janganlah kamu terlalu mengaguminya dan janganlah kamu menganggapnya begitu istimewa..

Anggaplah dia hanya insan biasa

Apabila sekali dia melakukan kesilapan mungkin tidak mudah bagi mu untuk menerimanya..

Akhirnya kamu kecewa dan meninggalkannya..

Sedangkan jika kamu memaafkannya hubungan kamu akan terus berkekalan..

Ketahuilah, sedangkan Nabi S.A.W memaafkan umat inikan kita insan biasa..

=======================================

Jika kamu telah memiliki sepinggan nasi yang kamu pasti akan mengenyangkan..

Mengapa kamu berlengah dan cuba mencari makanan yang lain..??

Kerna terlalu ingin mengejar kelazatan dan kenikmatan..?

Lambat laun, nasi itu akan basi dan kamu tidak akan memakannya..

Akhirnya dirimu akan menyesal..

Seumpamalah juga..

Jika kamu telah bertemu dengan seorang insan yang pasti membawa kebaikan dan kebahagiaan kepada dirimu...

Menyayangi dirimu sepenuh hati dan ikhlas mengasihi mu..

Mengapa kamu berlengah dan cuba membandingkannya dengan orang lain..??

Terlalu menginginkan Kesempurnaan.??

Kelak, Pasti kamu akan Kehilangannya

Bila dia tiada di depan mata..barulah kamu tahu ianya amat berharga..

Dan apabila dia menjadi milik orang lain..

Akhirnya, Dirimu berada didalam penyesalan...

-EnD-

Coretan Suka Suki

Hmmm bow-son see-owl..aku pon kurenk idea nak menulis nie...sebab tu ah tajuk pon Coretan Suka Suki..

Kalau Korank bace pon kate aku nie 'ape nak jadi'..

So aku kate 'peduli ape, kau nak maki..?pegi ah mati..aku men lepas je ni...xde say-say sori..nak sori nek lori'..

Mesti korank ckp 'kuwang hajor budak ini'..

Aku balas ah 'ape aku peduli?'..

Then mesti korang menyirap and cakap kat aku 'kau nak mati?, pukul gak budak ini..'

Hmmm dengan tanpe perasaan takot and gementar aku pon cakap 'sini ah kalo berani?'

So...ape respond korang ni??nk pukul aku sampai mati..??meh ah sini..aku setia menanti...hihihi..pasni aku xtau nak tulis pe lagi..cukup laa sampai sini..nanti ade mase aku nak merepek lagi..ngeehihihi..caucinci....
-EnD-

Rejected

Have yer ever been rejected..??huuuu..surely..memang feel like Hell...but hey..maybe they have a reason doin such a d**n thing..hummm..but "success comes to those who never give up"..huaaa..skeny aku ayat nie...rse cam bersemangat balek bile bace..hahaha..sory Mrs Saiffah..kerna menciplak ayat kamuh...ehee...so sesape yang rase diri mereke direject, diblacklist, ditendang or diwateverlah..please don't givup..and one thing..Bile kite ikhlas..pasti akan dibantu oleh yang maha esa..renung²kan lah yew..
-EnD-

Monday, March 23, 2009

Final Project (On The Run)

Final Project kumpulan aku bertajuk Kajian penggunaan debu kuari sebagai penggantian pasir dan gegelung besi sebagai bahan tambah..agak panjang tajuk project kumpulan aku nie..huhu..nway..the project must go on..coz group aku pnye first proposal kne reject..hampeyh towl...

penat je wat betungkos lumows bagai nak gile..x tido beberape harik prepare proposal satu tu je..last² kne reject..adeiyai..hangin towl aku time tu..slamat peristiwe tu da lame berlalu..

skarang hatiku kembali tenang runin project yang baru nie..huhuu..tapi kengkadang tension gak ngan kerenah advisor aku..cerewet..huih..org da wat report 50% leklok..dye bleyh reject plak..
nak kne wat macam buku rujukan..mamposh..fenin²..samat report 50% tuh telah dapat disiapkan dalam mase yg ditetapkan..alhamdullilah..

skang nie nga jalankan test² yang berkaitan jek laa..huuu penat menaip..stop ah stakat nie..
-EnD-

Dak² Umah Ku Yang Sengal

Hahaha..di sini aku ingin meng-Exposed dak² umah aku yang sengal-sengal belake neyh..

huhuhu..bior glamm sket diorg..haha..xD

Ruslan A.K.A Musang (Fox)
huhu...ensem x mamat neyh..??ngahaha..ni laa lan..dak umah aku yang paling sengal dalam sume ahli rumah aku..tp dye nie ok laa...huhu..ensem nie..ramai peminat..huhu..xP~


Paly A.K.A Beruang Kutub (Polar Bear)
Haa..yang nie plak paly..dye laa yang terbesau kat dalam umah aku..huhu..comeyl ekk..paly nie best layan kepale dye..gegile sket..huhu..asek keje nak bejalan je idop dye..adventurer laa kate kan..heheh..

E-mal A.K.A Harimau Berantai (Chained Tiger)
hehe..yang ni si emal..aku ske sakat dye..kat dalam umah dye ah yg paling bekakilebar..nguhuhu..JPP beb..jgn memain..hahaha..tp bile da datang angin sengal dye memang lawak giler..xleh blah..huhuh...jgn mara mal..xP~

AfiQ A.K.A Kuda Laut (Sea Horse)
Yang nie plak si afiq..dye nie besh gak laa layan..kengkadang kelakor..pemalu orangnye..huhu..sesape yang berminat..bleh usha..single nie beb..hahaha


Syamim A.K.A BurunK Antu (Owl)
Yang last nie plak si camim..dak paling kocik skalik dalam umah aku..huhu..dye neyh kuat tdo..siang tdo..malam bejage..huhu..tu laa keje dye...tapi dye men gitar mmg power..huhu..org seni laa dye nie...hehe..
-EnD-

Open Sesame

Finally..
Dapat gak aku membuat blog yang entah pape neyh..huhu..
Actly..wat blog nie pon sesaje je..bosan gile..xtau nak wat pe..
men fenster pon bosan dah..untuk carik member lame je kegunaan fenster tuh..
huhu..
Blog nie pon egat nak wat tempat mengomen web web atau article article yg cam best..
siap ah...mmg aku akan kritik habis-habisan..actly kritikan membina amat bagus skalik untuk memajukan seseorang..am i rite??huhu..watever~
ade sesetengah insan agak kureng suke dikritik..huhu..if you feel urself r good enough and think u r the best bombastik..you'r wrong bibeh..hoho..
huishh..malas tol nak behujah pepanjang neyh..aku bukan retik menulish pon..huhu..
- EnD -