Sunday, April 5, 2009

Myspace vs Friendster

Aku kata Myspace Best..

Komen aku : Myspace ni mmg the very best place for interact..promo demo music..n membuat penjualan barang-barang..seperti baju dan sebagainya..mempunyai banyak sistem-sistem customize yang menarik..membuatkan web ini best choice aku..huuhu..syabas untuk Tom Anderson walaupun aku tak suke tgk mke dye huhu...xP

Rating Aku : 4 out of 5

Aku Kata Friendster dah kureng..

Komen aku : friendster ini ok sebenarnya...tapi sejak memenjak ni dye menjadi x ok..huhu..aku pon xtau nape da cam bosan men friendster..tagged lagik best kot klu di bandingkan dengan friendster yang x banyak sistem-sistem yang menarik..aku guna friendster sebab nak cari kawan lame je..huhu..

Rating aku : 2 out of 5

P.S : komen² diatas adalah lahir dari pandangan aku sendiri bukan dari pujukan or cadangan orang lain..

-EnD-

1 Komen Korang:

hidupDENGANsenang said...

hah fs da membosankan
application pn kureng
xble nk pki
boring sgguh!
bek men blog
haha